Мнения на читатели
Мнения на читатели

Смях, смях, смях….и накрая…… съ насрах….. Изчетох я, поздравления за автора:) аз лично много се смях. Страшна смехотрапия…Сега я давам на приятели, които знам ,че ще я оценят! Все посерковци:))

Стилияна Стоянова

Прочетох ГИ! И трите. После ги чете съпругът ми. Резултат: от време  навреме леко напикаване, но това беше поправимо. Подлудихме кучето от хилене, цвилене и различни нечленоразделни звуци. Криво-ляво, успокоихме обстановката вкъщи - сега се занимавам с плетене и бебката отново е навряна в мен. Обачеее: дадох книгите на съседката. Живеят точно срещу нас. Вчера бях излязла на верандата и чувам цвилене - горката, опитва се да разкаже нещо на мъжа си, ама думи не се чуват. Само хахахахаха!  Със сигурност, после той ще чете. Ох, горкото им куче!”

Ети Чавдарова 

Книгата е невероятно забавна, смях се със сълзи… същевременно е много добре написана, поздравления за автора й!!! …подари ми много забавни моменти и горещо я препоръчвам на всеки, който притежава чувство за хумор и иска да се посмее от сърце:)

Юалина Савова

Книгата е страхотна! Посмях се от сърце! Най-много ме впечатли с оригиналността си редакционното каре в частта си „Google Translator, превод от английски“ и „Track Changes (Microsoft Word), редактор, коректор“. Благодаря Ви, г-н Браун, който и да сте!

Христина Николова

Книгата не е напечатана на тоалетна хартия…хубав вид… дебели страници си има и въпреки подвеждащото заглавие, авторът е мъж и е супер забавна. Такива истории, че наистина ченето ти пада от смях:)

Деница Янева

Много яки разкази, прочетох я на един дъх! Смях се по нощите до сълзи! :)

Анета Чаушева

Аз я имам и е страхотна просто! Колкото повече четеш толкова повече се зарибяваш!

Беатрис Иванова

Посмях се от, даже пратих екземпляр в Германия за подарък! Почти всички в къщи вече я прочетоха ! Успех!

Марияна Димитрова

Книгата е уникална, но е предназначена за хора с много тънко и интересно чувство за хумор (демек за ценители) тази книга е за хора ,които умеят да се смеят от цялата си душа.

Миглена Миланова

Книгата е уникална просто, няма друга такава. :) Много й се изкефих. 6+!

Мартина Тейлър

Купих я, прочетох я, много се смях. Подарих я на един приятел, който има сходни преживявания, истински :) Мисля, че той ще ги сподели с вас, на лични, ако ви потрябват за следваща книга :) Успех !

Радосвета Димова

Благодаря ви, получих си я като подарък за рождения ден. Супер РАЗПУСКАЩО четиво, човек да се зачуди…да се смее ли, да плаче ли?! Адмирации към автора, продължавайте да творите. Беше ми нужен само половин работен ден, за да я прочета :)

Ива Михайлова

Kнигата е наистина за хора с чувство за хумор, хора които не се срамуват да опишат и преразкажат някои естествени нужди, които всеки един от нас има, книгата не е за хора-сноби, наричащи себе си изтънчени и мислещи пред другите, а някъде наскрито вършат, смеят се на случки случили се с тях къде с разстройство, къде със запек.

Дорияна Хаджииванова

Прочетох я, няма такъв смях! Препоръчвам я на всички с чувство за хумор!

Нана Димитрова

Страхотно четиво, радвам се че и аз вече се сдобих с нея!:)

Росица Хаджигеоргиева

Ауууу Благодаря Ви току що я получих …. Уникална еее!!!

Мария Иванова

Страхотна е, падам от смях на всеки ред!

Ясен Яланджиев

Уникално четиво! Благодаря! Днес си я получих!

Ваня Гечева

Плаках от смях!!!

Милена Еленова

Разказчетата са страхотни! Смяла съм се от сърце! Преди време имаше обещание за втора книга – „Срал и заспал“, какво става?

Красимира Денчева

Жестока мания! Ползвах я за метафоричен подарък. Много доволно:)

Алекс Димов

Нямам търпение да си направя кафенце и да подхвана този, така да се каже – апогей на простотията J

Ивайло Калчев

Бях една от първите, които “ рискуваха“ да я купят. Заглавието е смущаващо, но книгата е много забавна и разтоварваща…..Чакам 1 декември за Втори том…:)

Мария Цветкова

Шедьовъра се чете много бързо и през сълзи от смях!

Валентин Трифонов

Половината я прочетох на един дъх…..много се смях…мъжът ма ме помисли за луда….подозирам че втората половина е черешката…но трябва да се чете между редовете.

Елена Санкева

Жена ми много хареса книгата, смее се постоянно… благодаря за всичко, беше страхотен подарък за 8-ми март :)

Александър Райчев

Много съм доволна от книгата много интересна и доста бързо я доставиха. Благодаря много ако има и други книги от този тип отново ще поръчам.

Десислава Димитрова

Скоро не се бях смяла така, четейки предговора и се сетих за доста такива смешни истории, разказани ми от моя съпруг, който от дълги години обикаля пътищата на света и какво ли не е видял и преживял….Успех на книгата ви

Стела Йорданова

Какъв хубав подарък за св.валентин!

Александрина Хаджиева

Книгата е уникална и различна! Много реална! А…., разказите невероятни и истински!

Жанета Симеонова